Upper School Timetable

Time High School Daily Schedule
7:30 - 8:25 Band Rehearsals
8:20 Warning Bell
8:25 - 9:25 Period 1 (60 mins)
9:25 - 9:30 Break
9:30 - 10:25 Period 2 (55 minutes)
10:25 - 10:45 Break
10:45 - 11:45 Period 3 (60 minutes)
11:50 - 12:45 Period 4a (55 minutes)
12:45 - 13:30 HS Lunch
13:25 Warning Bell
13:30 - 14:30 Period 5 (60 minutes)
14:30 - 14:35 Break
14:35 - 15:30 Period 6 (55 minutes)

Time Middle School Daily Schedule
7:30 - 8:25 Band Rehearsals
8:25 - 9:25 Period 1 (60 minutes)
9:25 - 9:30 Passing time (5 minutes)
9:30 - 10:25 Period 2 (55 minutes)
10:25 - 10:45 Break (20 minutes)
10:45 - 11:45 Period 3 (60 minutes)
11:50 - 12:40 MS Lunch (50 minutes)
12:40 - 12:45 Passing time (5 minutes)
12:45 - 13:30 Period 4b (45 minutes)
13:30 - 13:35 Passing time (5 minutes)
13:35 - 14:30 Period 5 (55 minutes)
14:30 - 14:35 Passing time (5 minutes)
14:35 - 15:30 Period 6 (55 minutes)


Michael Hitchman,
Upper School Principal

Upcoming Upper School Events

  • January 2017 27/01/2017
    • AMIS Solo & Ensemble Festival, American School of Hague G6+
    28/01/2017
    • AMIS Solo & Ensemble Festival, American School of Hague G6+
    • SAT Testing 07:30 to 15:00US Classrooms
    30/01/2017
    • HS Advisory/Assembly 11:45 to 12:50US Auditorium
    31/01/2017
    • AMIS Solo & Ensemble Festival Recital 18:00 to 20:30US Music Suite - S Level
  • February 2017 06/02/2017
    • Senior Cap and Gown Photos /Retakes CHANGED: This event has been changed. 08:30 to 16:00LS Auditorium
    07/02/2017
    • IB, IGCSE Recital 18:30 to 20:00US Auditorium

Copyright © The International School of Luxembourg a.s.b.l.
36 Boulevard Pierre Dupong, L-1430 Luxembourg
Contact: Lower School (+352) 26 04 4300  |  Upper School: (+352) 26 04 40  |  F: (+352) 26 04 47 04

email page print page small type large type
powered by finalsite